Line-up Teenageparty bekend

Vrijdag 16 september vindt in het Openluchttheater Brilmansdennen een Teenageparty plaats. Deze party is georganiseerd door een aantal leerlingen van het Twents Carmel College in Losser, ondersteund door de jongerencoaches van Stichting Fundament en was het winnende idee van een project waarin leerlingen leuke activiteiten voor leeftijdsgenoten moesten bedenken. Het is toegankelijk voor jongeren van 12-18 jaar.
De line-up voor de party is bekend; DJ Wouter, DJ Ruben en DJ Bear zijn lokaal bekende DJ’s. Als hoofdact zal Monica Geuze optreden. Zij is een bekende DJ / Vlogger. Monica Geuze is niet alleen de populaire DJ van Ronnie Flex, zij treedt ook solo op als DJ. Monica legt haar leven vast op video en deelt die dagelijks met ruim zestig duizend abonnees op haar Youtube kanaal (monicageuze95). Begin juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira. De clip passeerde na slechts twee weken al de 1 miljoen views.
De gemeenteraad van Losser heeft het prijswinnende idee beloond met een bijdrage in de kosten. De party vindt plaats op vrijdag 16 september van 20-24 uur in het openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Entree:€ 5,-. Kaarten in voorverkoop te koop op werkdagen van 9-17 uur in de Muchte, Vlasakker 2 in Losser. Verdere info via info@jongerensupportlosser.nl of 053-5369406