Leuke zomeractiviteiten jonge mantelzorgers

In de komende zomerperiode organiseert de Werkgroep voor Jonge Mantelzorgers (JMZ), onderdeel van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament, wederom leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar en voor jongeren vanaf groep 8 tot 18 jaar.
Op woensdagmiddag 19 juli een leuke activiteit georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Deze activiteit is nog in voorbereiding (nadere informatie volgt), maar kinderen kunnen hun belangstelling alvast kenbaar maken en zullen dan op de hoogte worden gebracht van het uiteindelijke programma.
Op zaterdag 22 juli vindt het Fields of Joy Festival op het Hulsbeek in Oldenzaal plaats. Een superleuk festival voor jong en oud. De werkgroep hoopt om hier met een groep jongeren een ontzettende leuke dag te beleven met gave bands, lekker eten en veel lol. Tijdstippen van vertrek hier naar toe en het huiswaarts gaan worden nader bepaalt. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro.

Deze activiteiten zijn voor bedoeld zowel kinderen en jongeren die jonge mantelzorgers zijn. Je bent jonge mantelzorgers als je thuis een broer, zus of ouder hebt die chronisch ziek is. Wil je meer info hierover? Klik dan hier >
Ben jij òf ken je een Jonge mantelzorger en heb je belangstelling voor één van de bovengenoemde activiteiten? Geef je dan snel op.

Informatie en of aanmelding kan via het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser, tel. 053-5369400/email info@stichtingfundament.nl. Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie en contact met de consulent voor Jonge mantelzorgers Monique Torn.